Oluja (La Tempestad) – 50. i 51. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 50. i 51. epizoda

By  | 

Oluja (La Tempestad) – 50. i 51. epizoda
50: Lasaro zahteva od Fulhensija da mu kaže ko mu je otac. Fulhensio ga podseća da je on najmoćniji čovek u gradu i da neće tolerisati da mu se obraća tim tonom. Ako ne ode, upozorava ga da će biti izbačen. Lasaro pristaje da ode jer je svestan da je Fulhensio spreman da iskoristi svoju moć, ali obećava da će otkriti ko mu je otac.
Klaudio kaže Damjanu da bude na oprezu jer je video Zmaja i njegove ljude kako kuju zaveru protiv njega. Komad kaže Magdaleni da mu je dosta njenog kašljanja i naređuje joj da ode u bolnicu i izbacuje je iz kuće. Pošto Magdalena na silu želi da ostane, Komad je hvata za kosu. Upravo u tom trenutku stiže Mersedes sa policijom. Komad je uhapšen, a Magdalena odbija Mersedes i pada u nesvest.
51: Mersedes priča Magdaleni kako ju je Ernesto kidnapovao kao novorođenče da bi joj se osvetio. Moli je da ostane sa njom kako bi shvatila da joj govori istinu. Magdalena pristaje da ostane ako se Mersedes zakune da je neće poslati u rehabilitacioni centar. Mersedes kaže da bi joj to pomoglo, ali za sada će prihvatiti njen uslov. Zabrinuta Eusebija govori Somu, Lolou i Medi da je Damjan u opasnosti. Imala je viziju i videla ga kako leži na podu zatvorskog dvorišta.
Damjan moli Klaudija da, u slučaju da ne preživi, kaže Marini da je prekinuo njihovu vezu samo da bi je zaštitio, ali da je voli. Klaudio mu odgovori da će preživeti.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site