Oluja (La Tempestad) – 64. i 65. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 64. i 65. epizoda

By  | 

Oluja (La Tempestad) – 64. i 65. epizoda
64: Mersedes priznaje Beatriz da je ona Marinina prava majka. Beatriz ostane u šoku, a Mersedes objašnjava kako je dala Marinu Arielu dok je još bila beba da je zaštiti dok ne pronađe Magdalenu. Beatriz je optužuje da je želela da joj otme Marinu i da se na prevaru zbližila s njom kako bi joj otela ćerku i da to neće dozvoliti. Mersedes uverava Beatriz da Marini neće reći istinu jer bi patila, čak i ako je ćutnja boli, ali njoj je rekla da bi zajedno zaštitile Marinu od Ernesta Kontrerasa, koji bi mogao da je ubije. Mersedes se stoga mora vratiti u selo Nuestra Senjora del Mar. Beatriz se slaže s tim, ali ne i da kažu Marini istinu.
65: Damjan traži od Lasara da mu kaže sve što zna o organizaciji trgovine robljem, ne da ga ponovo uvuče u to, već da pomogne ženama koje su eksploatisane.
Zapovednik Robles obaveštava policajca Gerera da je primio pismo u kojem ga obaveštavaju da je telo policajca Ornelasa izbacila reka i da je siguran da je reč o ubistvu koje mora da istraži.
Ernan kaže Ernestu da ga vređa njegovo nepoverenje i da mu je žao što je udario njegovu ženu zbog nesporazuma, da mu je pokazao lojalnost i da ga poštuje više nego sopstvene roditelje, nakon čega Ernesto odlazi.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site