Oluja (La Tempestad) – 66. i 67. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 66. i 67. epizoda

By  | 

Oluja (La Tempestad) – 66. i 67. epizoda
66: Ljut, Ernan zamera Damjanu što je ponovo zaposlio ljude koje je on otpustio, na šta Damjan odgovara da nije imao razloga da ih otpusti, osim njemu iz inata. Ernan tvrdi da je Olinto odgovoran za frižidere koji su uništeni i da ga posada nije poštovala, što Damjan poriče. Marini se ne sviđa što ljudi dobijaju otkaz bez razloga i traži od Ernana da je obavesti sledeći put pre nego što donese takvu odluku. Ernan pristaje da ih sve ponovo zaposli, ali ako Damjan odbije da izvrši bilo koje naređenje, biće otpušten. Damjan odgovara da će poštovati njegova naređenja sve dok on poštuje Marinu.
67: Marina je iznenađena i kaže Damjanu da se svaki put kada pozove na taj broj telefona javlja Alisija ili Mersedes, ali da joj se sada javila treća osoba. Damjan je uverava da mora da je neko od posluge, ali Marini je čudno što joj je zvučalo kao da sluša samu sebe. Makario se nabacuje Magdaleni, ali ga ona odbija. Mersedes mu objašnjava da Magdalena nije navikla na takvu pažnju i da im više ne dolazi. Magdalena mu se ruga govoreći da mu se to dešava jer je ulizica. Mersedes komentariše Magdaleni da je nepoverljiva prema Makariju.
Ernesto kaže Fulhensiju da bi voleo da čuje njegovo mišljenje o Ernanu i da u poslednje vreme ima osećaj da Ernan nije iskren.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site