Oluja (La Tempestad) - 70. i 71. epizoda!

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 70. i 71. epizoda!

By  | 

70: Marina govori Damianu da joj je potrebna samoća, on poštuje njenu odluku za sada. Potom kaže Beatris kako je Marina pod utiskom i nisu se dogovorili ništa, ali će razgovarati kasnije. Mercedes mu govori da je najbolje da se smire oboje. Beatris mu poželi da riješi problem sa Esthercitom, ali sumnja u to jer je jako hirovita, sigurno će dati sve od sebe da ga razdvoji od Marine. Damin se složi, ali ništa ga neće zaustaviti da se bori za ženu koju voli.

71: Esthercita je ljuta, ne razumije kako se Damian tako ponaša prema njoj, njegovoj ženi. Fulgencio se naljuti, zašto još pati za tim čovjekom, zar je nije dovoljno ponizio? Delfina ga moli da bude razuman i da tako ne razgovara sa njom, nakon svega što je proživjela. Fulgencio govori da to nije razlog da blati njegovo prezime. Esthercita mu ironično odgovori da nije jedina koja to radi, samo je razlika što to ona otvoreno radi, a ne krije. Delfina upita šta misli pod tim, a ona joj kaže da pita Fulgencia.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *