Oluja ( La Tempestad) - 72. i 73. epizoda!

Meksicke serije

Oluja ( La Tempestad) – 72. i 73. epizoda!

By  | 

72: Makario, navodni otmičar Esthercitinog sina, nazove Damiana da mu kaže da mu je sin živ i govori mu šts treba da čini. Rebeka bodri Marinu da će Damian riješiti sve, jer nju voli. Marina govori da je Damian ljubav njenog života, ali ima sina, boji se da će izgubiti u borbi sa njim. Fulgencio upiše Lazara u pomorsku školu, on će ga finansirati. Lazaro ne shvata koja je njegova korist tu, ali pristaje jer želi da se njegovo dijete ponosi ocem. Fulgencio se raznježi kada sazna da će postati djed
Rosario je srećna, Jazmin baš i ne. Lazaro je pokuša razveseliti.

73: Marina je srećna kada sazna da će roditi Damianovo dijete. Makario zove Damiana i podsjeća ga na sina, ako ga prijavi policiji, ubiće ga. Marina govori majci da čeka Damianovo dijete, Beatris je srećna. Esthercita odbija dati razvod. Hose je upozorava da će doći do rastave ako postoje razlozi i nastaće skandal. Eshercita se zabrine jer je Blas koji je bio odan pokojnom Ernestu i dalje živ i mogao bi doći po njenog sina. Blas je nazove, samo želi da zna da li su ona i sin g.Ernesta dobro.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *