Oluja (La Tempestad) – 80. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 80. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 80. epizoda
Mersedes priča Marini kako je upoznala njenog oca pre mnogo godina i zato joj je ponudila da bude suvlasnik u fabrici. Nada se da neće prestati da joj veruje jer je od nje krila da je bila očeva drugarica.
Ursula se poverava Fulhensiju i Delfini da su pokušali da je siluju. Fulhensio joj daje oružje da se brani.
Marina kaže Mersedes da joj je Ernan ponudio posao u jednom od hotela koje je upravo kupio, ali želi da čuje njeno mišljenje pre nego što donese odluku. Mersedes odgovara da je to isključivo njena odluka i da će je poštovati kakva god da je, čak i ako će je povrediti ako odluči da više ne radi u fabrici.
Damjan kaže Estersiti da će popraviti odnos sa Marinom, iako sumnja da će njoj (Estersiti) ostaviti dete jer joj ne veruje. Estersita mu odgovara da malom nigde neće biti bolje nego sa njom. Damjan je podseća da joj je uzet iz ruku. Delfina veruje Estersiti i pobrinuće se za dete.
Blas pokazuje Ernestu novine sa fotografijom Ernana i Marine. Ovaj shvati da ga je Ernan lagao kada mu je rekao da je ne poznaje i da je dobro znao da je ona ćerka njegove najgore neprijateljice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *