Oluja (La Tempestad) - 81. epizoda!

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 81. epizoda!

By  | 

Marina izjavljuje Damianu ljubav, ali i to da je boli njegovo nepovjerenje i da je najbolje da se više ne vide. Damian govori Klaidiju da ga nervira što Herman stalno dosađuje Marini jer želi da je osvoji, plaši se da bi je mogao izgubiti. Klaudio mu ponovo što mu je rekao i u zatvoru: svoju ljubomoru mora kontrolisati i ne smije mrziti protivnika jer mržnja ne donosi ništa dobro. Marina dolazi u zabavu u Hernanov hotel. Iznenađena je što je on zaposlio Suzanu, ženu koju je ona odbranila od Ernesta. Consuelo ponudi pomoć Estreheciti oko djeteta jer ima slaba primanja. Zuly blisko pozdravi Hernana, ali joj on kaže kako je zauzet trenutno i da će je kasnije kontaktirati. Izvini se Marini zbog ove situacije, ali ona obrusi da ne mora da se izvinjava jer joj nije ni stalo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site