Oluja (La Tempestad) - 96. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 96. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 96. epizoda

Damjan je šokiran kada sazna da je Marina Mersedesina ćerka.
Zuli kaže komandantu Roblesu da je sigurna da je Ernan vođa organizacije za trgovinu ljudima prema onome što je čula i da mora da ga uhapsi. Komandant Robles odgovara da nažalost nema dokaza, samo telefonski razgovori i da bi to bila njegova reč protiv njene i da bi bilo najbolje da ona od sada bude ozvučena, iako bi prilično rizikovala. Zuli pristaje da bi spasila svoju sestru.
Marina se s ljubavlju brine o Beatris i govori joj da joj je, iako je nije rodila, jedina majka i da je obožava.
Fulhensio kaže Lasaru da ga je Jasmin videla kako ljubi neku drugu i da ne razume jer je mislio da želi da sačuva svoj brak. Lasaro mu kaže da je to ono što on želi i da nikoga nije poljubio, ali ga je ta žena zaskočila i da je to ona ista na koju su naleteli u pomorskoj školi. Hose pita Medu da li mu se sviđa Rebeka, on kaže da ne jer je Rebeka njegova žena, a celoj ekipi je prijateljica ili, bolje rečeno, prijatelj. Vidi se da se Hoseu sviđa, a ona je želela da bude ljubomoran zbog Mede i da treba da joj očita lekciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site