Oluja (La Tempestad) – 99. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 99. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 99. epizoda

Marina kaže Damjanu da ju je gospođa Mersedes sačekala kada se vratila da joj ispriča svoju stranu priče, ali Marina joj nije dozvolila. Damjan odgovara da je gospođa Mersedes jedina osoba koja može sve da joj objasni i da zato treba da je sasluša. Ernan se razbesni kada vidi da se Marina i Damjan ljube i to prenosi Estersiti, na šta ona reaguje mirno. On preti da će Damjanu reći istinu ako ga ne zavede i ovaj ne ostavi Marinu.
Zuli izazovno govori Ernanu da imaju nedovršen razgovor, što njega zaintrigira. Ona ga pita da li nešto krije od nje, on je zagrli. Vetar joj podiže suknju i Ernan otkriva da je ozvučena. Besan, on je udari i zahteva da mu kaže za koga radi. Ona vrišti da joj vrati sestru. Ernan naređuje Ursuli da je ubije, ona ga posluša i kaže da sada više ne mora da sumnja da će učiniti bilo šta za njega i da očekuje da zaboravi Marinu. Ernan je prekori da mu ne pominje Marinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site