Oluja (La Tempestad) - uvod u seriju

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – uvod u seriju

By  | 


Oluja (La Tempestad) – uvod u seriju
Oluja (La Tempestad) meksička je telenovela, produkcijske kuće Televisa, snimana 2013.
U Srbiji je emitovana tokom 2013. i 2014. godine. 49 epizoda prikazano je na televiziji Pink, a preostale na kablovskom kanalu Pink 2.
SINOPSIS:
Marina je direktorka hotela koji se nalazi u centru grada. Njena poslovna karijera u nezgodnom trenutku doživljava slom, u vreme kada saznaje da joj je majka obolela od teške bolesti.
U isto vreme, u seoskoj sredini nadomak mora živi Damjan Fabre, mlad kapetan i vlasnik ribarskog broda zvanog “Nevreme”. Damjan prevozi robu za fabriku sardina “Neptuno”. Estersita, ćerka seoskog načelnika, opsednuta je Damjanom. Nakon učestalog nabacivanja Damjan pristaje da provede noć sa njom, ne sluteći mnogobrojne probleme koji će uslediti nakon tog događaja.
U međuvremenu, vlasnica fabrike “Neptuno”, misteriozna i elegantna žena, Mersedes Artigas odlazi u grad u potrazi za osobom koja će joj pomoći da svoju fabriku spasi bankrota. Nailazi na Marinu, kojoj nudi šansu za oporavak poslovne karijere i angažuje je da se bavi ekonomskim i finansijskim razvojem njene fabrike. Iako u početku skeptična, Marina prihvata ponudu i odlazi na selo. Toj odluci posebno su dali podstrek saveti lekara; život u gradu negativno utiče na zdravlje Marinine majke.
Život na selu neće samo doneti mnogobrojne izazove za Marinu, već i susret sa Damjanom koji će vremenom prerasti u nešto više. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site