Oluja (La Tempestad) - uvod u seriju

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – uvod u seriju

By  | 


LIKOVI:
Damjan (William Levy) – Lep, zgodan, jak i neustrašiv čovek, kapetan broda “Nevreme”. Ima mnoštvo problema, s obzirom na to da njegov rad ugrožavaju gusari, koje šalje mafija posvećena poslu u vezi sa belim robljem. Marina će uspeti da pripitomi divljeg kapetana, koji će u njoj pronaći ljubav svog života, ali nakon što ga ona odbije i uda se za Ernana, Damjan će utehu potražiti u naručju njene sestre bliznakinje Magdalene.
Marina (Ximena Navarete) – Marina je samouverena žena, koja je svojim radom postigla mnogo u poslovnom svetu, ali je ostala bez posla pošto se zamerila vlasniku hotela gde je radila. Dolazi u selo gde upoznaje Damjana u koga se zaljubljuje, ali sudbina joj sprema brojna iskušenja – ne samo da će morati da prolije more suza kako bi bila srećna sa njim, već će saznati da ima sestru bliznakinju, koja će postati njena najveća rivalka u borbi za Damjanovu ljubav.
Ernan (Iván Sánchez) – Marinin prijatelj iz školskih dana koji je opsednut njome i učiniće sve da je preotme Damjanu. Privlačan i moćan, rukovodi mafijaškom grupom koja trguje belim robljem. Niko ga nikada nije voleo (otac ga je mrzeo, a majka mu je bila igračica u kabareu koja nikada nije imala vremena za njega), sve dok ga Ernesto nije uzeo pod svoje okrilje i od njega stvorio beskrupuloznog čoveka, spremnog da ubije svakog ko mu stane na put.
Mersedes (Daniela Romo) – Jaka žena, spremna da se suoči sa svim iskušenjima kako bi ostvarila svoje ciljeve. Ernesto joj je oteo jednu ćerku i pretvorio je u prostitutku, zbog čega je drugu bliznakinju dala na usvajanje. Svojim radom stvorila je ogromno bogatstvo, pomoću kojeg je uspela da izbavi Magdalenu iz kandži prostitucije. Sa druge strane, učiniće sve da Marina bude srećna, makar to značilo da ne sme da joj kaže da joj je majka. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site