Oluja (La Tempestad) - uvod u seriju

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – uvod u seriju

By  | 


Fulhensio (César Évora) – Fulhensio je korumpirana osoba, koja svoje ponašanje menja u skladu sa onim što mu odgovara. Usvojio je Estersitu, koju ponekad štiti, a ponekad maltretira, u zavisnosti od okolnosti. Uspeva da natera Damjana da je oženi. Štiti mafijašku grupu na čijem je čelu Ernan – zadužen je da “sredi” da žene koje su prodate u belo roblje bez problema mogu da se iskrcaju iz luke, kao i da niko ne posumnja da je posredi nelegalni “posao”.
Estersita (Laura Carmine) – Hirovita i prepotentna devojka, koja misli da može sve zahvaljujući uticajnom ocu. Nakon što se uda za Damjana, nestaje u eksploziji i gubi pamćenje, ali Ernesto je pronalazi i pretvara u svoju ljubavnicu, dok ne sazna da ona čeka Damjanovo dete. Otima joj novorođenče, koje će ona kasnije povratiti uz Ernanovu pomoć. Međutim, njena podrška ima cenu – Estersita će u zamenu za nju morati da ubije Ernesta.
Ernesto (Manuel Ojeda) – Moćan i zao čovek, mafijaški šef. U mladosti je bio zaljubljen u Mersedes, ali kada je saznao da je ona zatrudnela sa drugim čovekom, ubio ga je, dok je Mersedes iz naručja oteo ćerku Magdalenu i osudio je na život pun poroka. Kada mnogo godina kasnije sazna da Mersedes nije rodila jednu ćerku, već bliznakinje, odlučuje da im uništi život, ali Ernan će mu zamrsiti konce…
Beatriz (María Sorté) – Beatriz je žena koja je usvojila Marinu. Otkako joj je suprug Arijel doneo devojčicu, Beatriz joj poklanja svu pažnju i ljubav, pa Marina izrasta u poštenu devojku. Zahvaljujući suprugovom poslu, Beatriz nije oskudevala ni u čemu, ali s obzirom na to da boluje od teške bolesti, mora neprestano da se odmara. Upravo je zbog toga Marina pristala da se sa njom preseli u selo, daleko od gradske vreve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site