Omer - 10. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 10. epizoda!

By  | 

Pokušavajući da smiri Tahirov bijes nakon što je vidio Nisu u restoranu, Omer krivi Gamze za sve te događaje. Netrpeljivost između Omera i Gamze koja ne može reći istinu o Nisi, raste. Nisa ne može reći porodici da je Hakan otišao i da mora da radi i zbog toga gubi povjerenje i pada u njihovim očima. Tahir želi da Nisa bude dalje od Gamze i nalazi način da je natjera da na to. Omer shvata da je bio nepravedan prema Sureyyi, ponovo osvaja njeno srce i idu zajedno da potraže vjenčanicu. Sureyya je uzbuđena zbog priprema za vjenčanje, ali vijest koju sazna od Tune je slomi. Činjenica da je Omer opet izabrao Gamze umjesto nje, natjera je da donese još ozbiljniju odluku. Za Omera će ovo biti težak period, poželjno je da konačno napravi izbor jer je ovaj put Sureyya odlučna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site