Omer - 12. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 12. epizoda!

By  | 

Uvjerivši Tunu da Erdal može oženiti Gamze, Omer ovim potezom uništava sumnje u Sureyyinom umu. Erdalov poziv Omeru i Sureyyi na večeru da im se zahvali znači novi test za Gamze i Omera. Pokušavajući da se navikne na novi posao, Nisa je shrvana viješću da je Hakan podnio zahtjev za razvod. Tahir, koji želi da svoju braću i sestre drži podalje od Gamze, dovodi Nisu i djecu u svoj dom. Sukran, koja želi spriječiti ovaj potez, pribjegava nesvakidašnjem načinu. Pokušavajući da pronađe svog oca sa Yamanom, Emine ne može da kontroliše svoje živce kada ga iznenada ugleda u potpuno novom životu i  preduzima potez koji će šokirati cijelu porodicu. Dok Gamze i Omer, koji su zaglavljeni u situaciji oko braka, trpe bol zbog  nemogućnosti da budu jedno sa drugim, Sureyyin korak ka Omeru će dokazati da je za Gamze sve gotovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site