Omer - 13. epizoda - Omer raskida zaruke!

Ömer/ Omer

Omer – 13. epizoda – Omer raskida zaruke!

By  | 

Vidjevši kako su Omer i Sureyya bliski, Gamze donosi iznenadnu odluku i čini prvi korak ka vjenčanju sa Erdalom. To teško pada Omeru. On shvata da ne može da zavoli Sureyyu koliko god se trudio i odluči da raskine vjeridbu sa njom, ostavlja je.

Ovo razbijesni sve, kako njenu porodicu, tako i Resata i Tahira. Iznenadni dolazak Hakana iznenadi Nisu i njenu porodicu. Nisa koja je u velikom bolu nakon odlaska svog muža, mora da ćuti sada kada se vratio, kako ne bi Tahir saznao.

Uprkos svim naporima, Resatova poslednja nada da će Omer oženiti Sureyyu se ugasila i odlučan je da se Gamze uda za Erdala. Tako da prihvata Erdalovu ponudu. Saznavši da je Omer ostavio Sureyyu, Gamze je srećna ali je i svjesna da je u situaciji u kojoj nema povratka. Pozdravlja se sa Omerom poslednji put, ali ovaj put je Omer odlučan da se izbori za svoju ljubav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site