Omer - 14. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 14. epizoda!

By  | 

Omer ne može da spriječi vjeridbu Gamze i Erdala i bijesan je i ljut na oca. Resat i Tahir vrše pritisak na njega da se pomiri sa Sureyyom. Ali Omer ne želi budućnost sa njom i posvađa se sa ocem. Odlazi kod Husnu da priča o situaciji, ali ga on ne dočeka u lijepom maniru. Boreći se sa svim nedaćama u Hakanovom odusustvu, Nisa shvata da su joj sada veći problemi kada se vratio. Nakon što sazna za vezu između Gamze i Omera, Hakan koristi ovu informaciju da ucijeni Nisu. Njegova ovisnost o alkoholu i nestabilno ponašanje otežavaju Nisin posao. Sureyya želi da bude sa Omerom i igra svoju poslednju kartu. Govori svom ocu da je spavala sa Omerom. Husnu ponizi Resata pred svima i zaprijeti mu da će ga otpustiti iz službe. Omer, rizikujući sve sprovodi svoj plan u djelo. Gamze je nesvjesna šta joj se sprema. Omer dolazi, uzima je za ruku i odvede za vjenčani sto. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site