Omer - 16. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 16. epizoda!

By  | 

Omer – 16. epizoda!

Omerova i Gamzina situacija se još više pogorša kada Hakan sazna da su vjenčani. Nakon Sureyyine klevete, Omer traži način da ispravi sve i popravi odnos sa njom, tako da ona ispriča istinu.
Ali Sureyya ima plan kako da mu napakosti. Kada on dođe u njenu sobu, ona odglumi da je napao u namjeri da je napastvuje. Za Omera više ništa neće biti isto.
Policija dolazi i vodi ga u pritvor. Omer gleda u nju razočaran. Resat je šokiran ovim razvojem događaja. Nisa saznaje za vjenčanje Omera i Gamze i nije se još ni oporavila od ovog šoka, kada saznaje za nove događaje. Hakan je ucjenjuje.
Omer nastoji ostati snažan i prebroditi sve nedaće zbog Gamze i njihove ljubavi.  Ona mu pošalje namirnice i poruku da je uz njega. Ali Gamze nije u prilici da kaže Erdalu istinu i to dodatno pogoršava odnos Omera i nje.
Kada ona konačno skupi hrabrost i suoči se sa Erdalom, neočekivan poziv koji dobije će je šokirati. Omer izlazi iz pritvora i sačekaju ga otac i sestra. Tahir i Resat ga ubjeđuju da bude sa Sureyyom. On se tajno sastaje sa Gamze. Niko ne prihvata njihov brak. 
Sve epizode serije Omer možete naći OVDE
Dio 16. epizode serije Omer možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site