Omer - 17. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 17. epizoda!

By  | 

Omer – 17. epizoda!

Gamze konačno vraća Erdalu prstenje i govori mu da želi da raskine vjeridbu sa njim. Erdal je šokiran. Gamze se nalazi sa Omerom i govori mu to. On joj se zaklinje da je ona ljubav njegovog života. Erdal počinje sumnjati da su Sureyyine riječi ispravne u vezi Omera i Gamze. Omer mu sa Gamzinog telefona zaprijeti da je više ne zove. 
Saznavši da je Gamze prekinula s Erdalom, Sureyya poludi kad vidi da su njezine sumnje istinite i odlučuje se osvetiti Omeru.
Dok se bori s problemima koje stvara njezin suprug, Nisa, koja pokušava pomoći Omeru, doživljava veliki šok kad naiđe na Zerin na mjestu na kojem nije očekivala. Nisa, koja kaže Hakanu da želi razvod, bespomoćna je dok je muž nastavlja ucjenjivati.
Gamze govori Sureyyi da će ići u bolnicu da potvrde njene optužbe. Međutim, Resat prisustvuje trenutku kada Sureyya govori istinu, da je Omer nije ni dotakao. Nije je čak ni poljubio, ona je njega. Šokiran je i optuži je. Pobijesni i napadne njenog oca, istinu o njegovoj lažljivnoj kćerki će otkriti.
Resat se izvinjava svom sinu, moli ga da mu oprosti što mu nije vjerovao. Omer plače i polako se topi led između oca i sina. Sa druge strane, Omer i Gamze bore se da ostanu jaki uprkos svemu, ali oboje će se morati suočiti s uljezima koji dolaze u njihovu kuću. I Resat i Gamzina majka saznaju za odnos Gamze i Omera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode možete naći OVDE 
Dio epizode možete pogledati OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site