Omer - 18. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 18. epizoda!

By  | 

Ugledavši Resata i Erdala ispred sebe, Omer još jednom pred svima ponovi da voli Gamze. Resat, koji je ponižen pred Erdalom, posvađa se sa Omerom i izbacuje ga iz kuće.  Saznavši za Gamzine noćne more kod kuće, Omer rizikuje sve i suočava se sa Fatmom kako bi dobio Gamze. Dolazi joj na vrata i jasno svima stavi do znanja da on voli Gamze.

Nisa, čijim nevoljama zbog Hakana nema kraja, mora se suočiti sa još jednim velikim problemom kad ih Fatma želi izbaciti iz kuće. Kad Emine sazna da je osoba s kojom je u vezi Zerinin sin, sukobljavaju se Nisa i njezina kćerka, koje su jedna drugoj podrška od samog početka.
Unatoč svemu, Resat koji želi spasiti svog sina, podnosi veliku žrtvu i angažuje advokata odlučivši se boriti do kraja protiv Sureyyine lažne optužbe. Gamze, koja je izbačena iz kuće jer je prkosila majci koja je htjela da se uda za Erdala, vodeći Tunu sa sobom odlazi kod Omera. Saznavši da će iz suda doći odluka da će biti uhapšen, Omer odlučuje Gamze i Tunu povjeriti čovjeku kojem najviše vjeruje – svom ocu. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site