Omer - 2. epizoda - Resat je protiv veze Omera i Gamze!

Ömer/ Omer

Omer – 2. epizoda – Resat je protiv veze Omera i Gamze!

By  | 

Šokiran neočekivanim šamarom od oca, Omer pokuša da prati njegove savjete sa jedne strane, ali sa druge strane se bori sa osjećanjima prema Gamze koja samo rastu. Gamze pokušava da organizuje svoj novi život sa svojim sinom, mora da prihvati uslove svoje majke kako bi nastavila život. Ali njena osjećanja prema Omeru su najveća prepreka da održi obećanje dato majci. Boreći se da održi svoju porodicu na okupu, Nisa pokuša da ne otkrije nikome ništa nakon što primi loše vijesti. Ali svjesna je da je čekaju teški dani. Resat čini sve u svojoj moći da sina drži van te opasne veze, pa priprema teren ga da upozna sa budućom mladom. Gamze i Omer se usuđuju da gledaju u oči jedno drugom uprkos svemu, nisu ni svjesni velikog iznenađenja koje ih čeka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site