Omer - 20. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 20. epizoda!

By  | 

Svi se iznenade kada Haluk dođe na Omerova vrata i želi uzeti Tunu. Iako ovog neočekivanog gosta iz prošlosti Omer i njegova porodica odbijaju, Gamze, koja zna što Haluk može učiniti, u velikom je strahu za Tunu. Haluk, ispunjen željom za osvetom, poduzima sve korake, od kojih će zaboljeti glava ne samo Gamze, već i cijelu njenu porodicu.
Hakanov odlazak na posao izaziva veliku svađu između njega i Nise, koja se bori da zaradi za život i sama održi svoj dom. Ukoliko Emine nastavi i dalje bliskost s Jamanom, to postaje sve veći problem i za Nisu iz dana u dan jer Hakan pravi scenu i opet ispoljava agresiju. 
Omer i Gamze, čiji je pritisak sve veći dolaskom Haluka, žele što prije reći Tuni da su se vjenčali. Međutim, Haluk, djelujući prije njih, smišlja nemilosrdni plan koji će odvojiti Tunu od Gamze. Erdal javlja Sureyyi da su se Omer i Gamze vjenčali, ona pobaca sve od bijesa. Gamze dolazi kod Haluka koji je gurne i govori da je ona njega ostavila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site