Omer - 7. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 7. epizoda – Resat ugovara brak Gamze?!

By  | 

Resat koji misli da je Omerova ljubav prema Gamze vec dostigla opasan nivo, mora nešto poduzeti te odglumi da se guši pred Tahirom. Iako ovim potezom ućutka Tahira i natjera sve da duboko udahnu. Još jedan šok nastaje kada Resat izjavi da je doktor Erdal koga poznaje iz komšiluka pravi mladoženja za Gamze. Gamze i Omer su šokirani. Nisa je finansijski rasterećena sada kada je pronašla posao, ali je nemirna jer će o njenoj djeci brinuti Emine. Tražeći rješenje za ovu situaciju, Nisa je u opasnosti da sazna da njena porodica radi kao posljedica nesreće na poslu. Gamzina porodica dočekuje Resata da pronađe mladoženju za Gamze. Opterećen zbog ove situacije i pritiska zbog Gamze, Omer pokuša uticati na oca zbog Erdala, nastoji spriječiti da se Erdal i Gamze zbliže. U međuvremenu, Sureyya koja ne shvata Omera i njegove postupke odlučuje da mu pripremi lijepo iznenađenje. Ovo iznenađenje će biti okidač za neočekivane događaje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site