Omer - 8. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 8. epizoda!

By  | 

Vjerujući da Gamze neće biti srećna sa Erdalom, Omer pokušava da je odvrati od ove greške i preduzima korake koji će imati posljedice po njegov odnos sa Sureyyom. Zbunjena Omerovim ponašanjem, Gamze govori majci da se neće udati za Erdala, ali nailazi na Fatmu i njen šamar utiče na Gamze. Resat sumnja da nije sve u redu u Nisinoj kući i saznaje kakve finansijske poteškoće ima njegova kćerka. U međuvremenu, sve što Jaman govori u školi Emine o njenom ocu, sve to stvara napetost između Emine i Nise. Iako Emine vjeruje majci, Jamanove riječi joj odzvanjaju u glavi. Sjeme sumnje koje je Figen zasadio počinje da niče u Sureyyimom srcu, polako shvata da njena ljubav prema Omeru nije dovoljno uzvraćena. Poduzima korak koji će ostaviti Omera u dilemi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site