Omer - 9. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 9. epizoda!

By  | 

Omer i Gamze se susreću posljednji put i odlučuju da se razdvoje, bez obzira koliko pate. Nesvjesna svega, Süreyya, koja je spremna na svaku žrtvu kako bi sklopila srećan brak sa Omerom, povrijeđena je jer se osjeća bačenom u drugi plan u životu svog vjerenika. Iako se Nisa trudi da ocu i braći i sestrama ne otkriva svoje finansijske poteškoće, Resat je već shvatio da nešto ne štima. Gamze pruža ruku pomoći Nisi, koji traži rješenje. Omer, koji je spreman da iščupa Gamze iz svog srca, dobija podršku Resata dok čvrsto korača naprijed sa Sureyyom. Kada se putevi Omera i Gamze, koji su odlučili da idu svojim putem, neočekivano ponovo ukrste, ono što se dogodilo ovoga puta učiniće živote i najnevinijih ljudi nepodnošljivim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site