Opasna ljubav 24 epizoda

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 24 epizoda, Zulal i Namik se venčaju!

By  | 

hqdefaultOpasna ljubav 24 epizoda

Došao je dan Zulaline veridbe, a zatim i dan venčanja sa Namikom.Venčanju prisustvuje i Neždatova sestra i govori Namiku kako joj je upropastio život i da ga zbog toga jako mrzi.Iako su mnogi protiv braka, Zulal i Namik se venčaju i niko ne sprečava to venčanje.Nedžat i njegova sestra su očajni jer su upravo izgubili voljene osobe…

Nedžat odlazi sa svadbe, a pre nego što ode poželi sve najbolje mladencima. Nuket je očajna i van sebe, odlazi da se provoza. Belkis je zabrinuta zove na telefon, ali se ona ne javlja, Nedžata odvozi njegova bivša. Nedžat je saznao zbog kog razloga su se Zulal i Namik venčali. Nuket je trudna. Eda pokušava da se približi Nedžatu.Omerovo stanje je jako loše i svi odlaze k njemu, čak i Zulal koja prvi put dolazi u svoju bivšu kuću nakon svog venčanja. Zulal ode do Omera. Omer joj kaže da pre nego što umre želi samo da sazna da li je ona njegova i Evsetina kćerka. Omer zatim umire. Zulal je sva izbezumljena. Stoji iznenadjena i šokirana njegovim rečima. Evset pada u nesvest.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site