Opasna ljubav 28 epizoda

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 28 epizoda

By  | 

%d1%84%d0%b7Opasna ljubav 28 epizoda

Nedžat odlazi sa Zulal da šeta, dok je Namik moli da mu oprosti. Zulal mu traži malo vremena. Namik zove Edu da dodje njoj kako bi razgovarali jer nema sa kim da priča. Zulal pita Nedžata šta da radi sada, a Nedžat je ubedjuje da će imati njegovu punu podršku ma šta da odluči.Profesor kaže Melek da je doživljava kao nešto više pored koleginice i studentkinje. Ona se iznenadi prijatno.

Nedžat predlaže Nuket da radi u firmi..Otac od Ede traži da pokuša da se zbliži sa Nedžata
jer su u teškoj situaciji i da im je Nedžat jedino rešenje.Namik ubedjuje Zulal da se vrati kući zbog bebe. Melek je sve bliža sa profesorom, čak upozaje i njegovu kćerku. Beliks pita Nedžata zašto proganja Hatidže, a on joj odgovori da to pita nju. Zulal nazove Nedžata i pita ga da joj oprosti jer je na takav način otišla od njega.Belkis je stalno sa svojim mužem, ali je ubija činjenica to što vidi da on gleda u njenu kćerku kao u ženu. Namik doživljava nesreću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *