Evset je Zulalina majka?

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 4 epizoda, Evset je Zulalina majka?

By  | 

tPsU1kkEvset je Zulalina majka?

Hatidže dolazi i daje papir Fahrijovoj kćerci. Kaže da je Fahrije želeo da napiše pismo Nedžatu pred smrt, ali nije imao snage, daje joj papir na kome piše:“Sine, oprosti mi.“ Hatidže joj kaže da se njen otac stvarno pokajao.Beliks je čuje i ulazi u sobu, viče na nju što se meša u porodične stvari i daje joj otkaz.Hatidže joj kaže da nije ni nameravala da ostane i kaže joj da zna da je ona ubila gospodina Fahrija.Nuket joj kaže da prestane.Hatiidže je podseća da Beliks nije dozvolila da se njen otac leči u bolnici i da je uvek prozor bio u njegovoj sobi otvoren.Nuket je šamara.Hatidže joj kaže da se stidi i da će biti ista kao njena majka.

Nedžat govori Melek i Zulul da je doneo odluku da ostane u Istanbul.Nedžat saopštava svoju odluku tetki, kaže joj da ostaje u Istanbulu samo zbog Zulal i da ne želi više da se drži podalje od nje.

Nedžatov drug ( Namik )organizuje žurku.Na žurci dolaze Melek,Zulal i Nedžat.Pojavljuje se Eda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evset je u Zulaninoj sobi i plače dok drži Zulaninu haljinu.Feride dolazi i teši je.Evset kaže da će je Zulal zamrznuti ako sazna istinu.Feride joj kaže da ne plače i da nikad neće saznati.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site