Oproštajno pismo - 10. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 10. epizoda!

By  | 

Oproštajno pismo – 10. epizoda!

Seher govori Mehmetu da ih je potcijenio i stavio u ovu situaciju. To što se sada kaje, nema svrhe. Da nije unajmila nekoga da prati Asli, ništa ne bi saznali. Zija je pita da li je zaista unajmila nekoga da prati Asli.
Asli lomi staklo u sobi i govori Mehmetu da mogu zaključati sve i rešetke staviti, ali je neće zadržati tu. On govori da ne može nigdje. Asli spakuje stvari i napušta njihovu kuću. Zija je siguran da je Seher umiješana u Aslin odlazak od kuće.
Seher se pravi da ona nije ništa uradila. Mehmet govori majci da je svuda tražio Asli, ali nema je.
On ugleda snimak gdje se ona zabavlja sa društvom. Seldžuk mu govori da djevojka koja je juče abortirala, sada se zabavlja sa društvom. Mehmet ga uhvati za vrat. Ode i vidi Asli sa nekim momkom.
Pita je da li je za nju brak igra. Zija govori i Seher i Alanur da će pričati sa Mehmetom, neće dozvoliti da Asli i on ispaštaju. Mehmet vraća Asli burmu. Ziya mu govori da postoji razlog zašto se Asli ovako ponaša. Mina saznaje da je Hatidže Alanurin doušnik i sada je ima u šaci. 
Sve epizode serije možete naći OVDE 
Dio epizode možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site