Oproštajno pismo - 11. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 11. epizoda!

By  | 

Zija doživi srčani udar i završi u bolnici. To donosi nove nevolje u porodici. Mehmet ostaje sa znakom pitanja šta mu je otac želio reći. Sa druge strane, Asli se nalazi u nezavidnom položaju. Seher i Alanur brinu za Ziju. Alanur ga posjećuje u bolnici i Zija joj prizna da je voli. Mehmet je vidi i ispituje šta radi tu. Asli je uz Mehmeta u ovom teškom trenutku i grli ga. 

Međutim, Asli jako zaboli stomak i doziva majku. Odlazi na pregled gdje joj je saopšteno da postoji opasnost od pobačaja.  Zija moli Seher za oproštaj. A Alanur je spremna za osvetu, svi će dobiti kaznu koja im pripada. Mehmet moli Asli za još jednu šansu, pita je da li je spremna. Ona pristaje. Pokazuje mu snimak ultrazvuka i njihove bebe. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site