Oproštajno pismo - 12. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 12. epizoda!

By  | 

Asli ošamari Hatidže nakon što ova ispriča sve. Mehmet je bijesan nakon što sazna za Ziju i Alanur. Ljut je na Asli. Ona mu govori da je nije trebao oženiti ako misli da je nešto prolazno. Potom pita Alanur da malo prikoči. Alanur pita Ziju šta da rade. Asli je utučena, misli da joj Mehmet neće nikada oprostiti. Seher ispituje Asli zašto Mehmet nije prespavao kući, a Asli joj otkriva da je njen kandidat za snahu, Hatidže otišla i sve ispričala Mehmetu. Seher se suoči sa Hatidže i govori joj da svako kroji svoju sudbinu. A Hatidže joj odbrusi da zna da je ona napisala pismo. Po Mehmeta dolazi policija.
Alanur bodri kćerku da se ne preda i pusti tu vješticu da pobjedi. Asli nazove Mehmeta i govori da želi da razgovara. Oni se dogovore da se nađu na terasi, on nosi bebine cipelice u ruci. U tom trenutku Asli udara auto, a Mehmetu one ispadaju iz ruku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site