Oproštajno pismo - 14. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 14. epizoda!

By  | 

Nakon Mehmetovog hapšenja, cijela porodica dolazi u stanicu. Daju sve od sebe da ga izvuku iz zatvora. Alanur govori Asli da je neko iz porodice izdajica. Asli je rastrzana između Mehmeta i izdajice u porodici. Sumnja na Hatidže. Zija saznaje da je Seher napisala pismo i suoči se sa njom. Govori joj da zna da je to ona uradila. Seher ga uslovi da bira između svoje porodice i te žene, Alanur. Zija poljubi Alanur. Seher se suoči sa Hatidže i okrivi je za sve, ne znajući da Nevzat stoji iza svega. Asli govori Mehmetu da ga voli i da će ga spasiti. Zajedno će izdržati sve.Mehmet govori Asli da neće odustati dok ne sazna ko je kriv. A Asli pita šta žele od njih. Ona dolazi u porodicu u nastojanju da pronađe izdajicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site