Oproštajno pismo - 6. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 6. epizoda!

By  | 

Velika tajna se otkriva kada Asli kaže Ziji da zna za njegovu prošlost sa svojom majkom, pročitala je pismo. Zija progoni Alanur zbog oproštajnog pisma. Pokušava da otkrije ko je napisao ova pisma, ali i da objasni Alanur da su oboje nevini, odnosno da ni on ni ona nisu krivi za njihovu razdvojenost. Kaže da zbog sreće svoje djece treba da se oslobode ovog bijesa koji se nakupio u njima. Kada Zija pritisne Nevzata, Seher je sve više satjerana u ćošak. Mehmet saznaje da je Asli od njega sakrila istinu o Mini i dolazi do svađe između njih. Iako je Hatidže zadovoljna ovom situacijom, ona ima nadu da mogu raskinuti. Dok ljubav Mehmeta i Asli prolazi kroz novi test, Hatidže više ne može da podnese događaje i igra poslednji adut u svojoj ruci. Mehmet predloži Asli da se razvedu!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site