Oproštajno pismo - 7. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 7. epizoda!

By  | 

Hatidžino samoubistvo duboko potresa porodicu. Svi su nervozni zbog ovog incidenta, a živci im popuštaju u bolnici. Naravno, ovaj bijes je usmjeren na Asli i Alanur. U ovoj zbrci, Asli neće moći da umiri Alanur, koja sazna za Seherin šamar. Hatidžina situacija s jedne strane i Alanurin beskrajni bijes s druge strane će ponovo narušiti odnos Asli i Mehmeta. Dok Mehmet pokušava stvoriti atmosferu pomirenja, on još nije svjestan da potpiruje rat. Dolazi po Asli da je vrati kući, ali Alanur uslovi njen povratak time što će se i ona doseliti. Mehmet pristane. Alanurin dolazak u kuću dovodi sve u tešku situaciju. U svoj ovoj zbrci, najbolje vijesti stižu od Mehmeta. Asli se jako boji da će Mehmet saznati prošlost Zije i njene majke. A Alanur se igra sa Seher, zaprijeti joj da ne smije nauditi njenoj kćerki, a takođe poziva Ziju da razgovaraju nasamo o privatnim stvarima. Seher je bijesna, Nevzat nudi pomoć da se riješe majke i kćerke, ali Seher govori da još nije vrijeme. Mehmet priprema lijepo iznenađenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site