Oproštajno pismo - 8. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 8. epizoda!

By  | 

Nakon Zijinog priznanja, Seher više ne može da izbjegne Alanurino prisustvo. Vrijeme je da izbaci iz sebe sve što je godinama ćutala i dolazi do suočavanja njih dvije. Seher glumi da je tek sada saznala za situaciju, a Alanur nastoji dokazati da je oproštajno pismo Seherino djelo i proglasi rat. Sada kada su karte otvorene, Asli je u pravoj opasnosti. Seher se sa njom suoči i govori joj posljedice otkrivanja tajne, ako Mehmet sazna. Huška je protiv rođene majke. Plan joj je da prvo posvađa majku i kćerku, a onda i da se riješi Asli. Asli misli da se konačno zbližila sa Seher. Hatidže je ljubomorna što su njih dvije poput majke i kćerke i osjeća se iskorišteno. Daje neočekivanu ponudu Alanur, dokazaće da je to pismo napisano od strane Seher.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site