Oprosti mi 24 epizoda - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi 24 epizoda

By  | 


Oprosti mi 24 epizoda

Kada se Kozani vrate kući, vide da Feride nije tu. Džunejt je pokušava pronaći. Tunć javlja Osmanu da je opljačkan sef u njihovoj firmi. Jildiz počinje sumnjati da je Feride pobegla. Na snimku sigurnosne kamere vidi se da je Selim opljačkao sef. Kemal i Džunejt pronalaze Feridin mobilni i Selimovu poruku, u kojoj kaže da je rešio sve u vezi s novcem i da će od sada zauvek biti zajedno. Džunejt je šokiran. Ferman želi da se pljačka prijavi policiji, ali Tunć ih uverava kako će on sve rešiti. Javlja Džunejtu da je pronašao Selimovu adresu, a on bez razmišljanja odlazi tamo.

Zuhre i Jildiz su odlučile pratiti Kemala i Džunejta. Handan pokušava stupiti u kontakt sa Kemalom, ali bezuspešno. Kemal i Džunejt provaljuju u Selimov stan i tamo pronalaze Feride. Džunejt je izbezumljen. Ubrzo dolaze i ostali, a Ferman u tom stanu pronalazi i ukradeni novac. Feride se pokušava osvestiti i dozvati Džunejta, ali bezuspešno. Selim im govori kako se on i Feride vole i da su odlučili biti zajedno. Saznavši da se Kemal uskoro ženi, Bahar je neutešna. Tunć govori Kozanima da idu kući, a da će se on pobrinuti da Selim bude uhapšen. Ejlul je oduševljena što je njihov plan uspeo. Tunć govori Osmanu da je Selim ipak uspeo pobeći. Handan i Kader napadaju jedna drugu, ali ih Sevgi uspeva smiriti. Feride preklinje Džunejta da je sasluša, govoreći kako je sve namešteno, samo da bi ih razdvojili. Kozani je teraju iz kuće, a Džunejt odbija da razgovara sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kader govori Handan da će Kemalu reći sve o njenim spletkama. Uplakana Feride odlazi od Kozana, i nedaleko od njihove kuće pada u nesvest.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site