Oprosti mi od 101 do 108 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 101 do 108 epizode

By  | 

Oprosti mi od 101 do 108 epizode

101 i 102 epiyoda

Berat i Nazire su se uselili kod Bahar i njene porodice, ali nisu baš svi sre’ni zbog toga. Bahar je nesrećna jer ne može sama plaćati račune i stanarinu, te odlučuje pronaći posao. Prihvati posao promoterke na jednom partiju, ali se razočara kada tamo sretne Kemala i Handan. Feride izbegava Kubilaya. Misteriozni čovek stalno prati Feride. Sevgi i Nazoš saznaju da je to Oktay, njihov stari sused, koji je izgleda zaljubljen u Feride.

103 i 104 epizoda
Handan je smislila i uspela ostvariti savršenu prevaru. U dogovoru sa doktorom, ubiedila je Kemala da je dete koje čeka njegovo. Oktaj napada Džunejta jer misli da vara Feride. Džunejt je iznenađen, jer ni ne sluti ko je napadač, niti šta želi od njega. Handan je ostavila pismo Kemalu, u kojem mu govori da ga ostavlja jer on nikada neće voljeti ni nju ni njenu bebu. U međuvremenu, u kuću Kozanovih dolaze Oktajevi ljudi i traže Džunejta. Žele mu se osvetiti jer je njihov šef zbog njega završio u bolnici. Kader odlazi kod Osmana Kozana, da mu kaže kako je shvatila da je njegov plan da razdvoji njenu sestru i Kemala…
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site