Oprosti mi od 141 do 148 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 141 do 148 epizode

By  | 

Oprosti mi od 141 do 148 epizode
141 i 142 epizoda

Kemal je saznao da Bahar želi prekinuti školovanje i ne može sakriti svoje negodovanje povodom toga. Handan je proširila priču da Berat i Bahar ne spavaju zajedno. Nakon što je saznao da svi pričaju o tome, Berat je ljut na Bahar. Ferman i Jildiz se svađaju zbog Kader. Feride je objavila datum svog venčanja. Svi Kozani osim Džunejta su jako srećni zbog toga. Vođen željom da dokaže Feride da nije kriv, Džunejt je na tragu istine. Osman se toga plaši i pokušava sprečiti da sazna istinu. Tunč je otkrio da su ga Ejlul i Oktaj pokušali ubiti. Odluči da se se poigra sa Oktajem i traži od njega pomoć pri otkrivanju osobe koja je vozila Jildizin automobil. Berat okrivljuje Kemala za priču koja kruži, i između njih dvoje ponovo dolazi do sukoba. Dok se sa jedne strane hladi odnos između Fermana i Jildiz, s druge strane Kader oseća sve veću ljubav prema njemu.

143 i 144 epizoda
Yildiz napada Kader, ali je Eylul spašava, govoreći da Kader nije zaljubljena u Fermana već u Tunča. Oktay i Džunejt se sukobljavaju zbog Feride. Kemal odlazi u kuću u kojoj su Bahar i Berat. Berat saznaje za to i posvađa se sa Bahar.

145 i 146 epizoda
Policija privodi Džunejta i Oktaya. Feride govori Nazire da će otkazati venčanje i napustiti Oktaya. Tunč nudi pomoć Kader da bi pridobila Fermana, na što ona pristaje. Beratove kolege su videli Bahar i Kemala dok su razgovarali, što je povod za novo ogovaranje. Feride je odlučna da napusti Oktaya. Da bi napakostila Tunču, Yildiz govori Kozanovima da su Kader i on u vezi, što izaziva Osmanov bes. Berata se posvađa s kolegama zbog Bahar. Džunejt želi da razgovara sa Feride, ali ona to odbija. Ljut i povređenog ponosa, Berat govori da će on i Bahar dobiti dete.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site