Oprosti mi od 16 do 18 epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 16 do 18 epizode

By  | 

17 Epizoda
Osman misli da Kemal iskorišćava dobrotu brata i sestre. Nazire primećuje da je Berat uznemiren zbog Bahar. Feride još uvek ne uspeva pronaći ogrlicu koju joj je poklonio Džunejt. Ejlul se ne oseća dobro te joj Džunejt dolazi u posetu. Kemal želi razgovarati s Handan, ali saznaje da je imala smrtni slučaj u porodici. Bahar odlazi s Beratom u izdavačku kuću da preda završenu knjigu, međutim na recepciji nikad nisu čuli za nju. Povređena Bahar odlučuje odustati od tog posla, te se zaposliti u fabrici.
Kemal je odlučio priznati Bahar istinu o svom poreklu, te je predstaviti svojoj porodici. Handan odlučuje saznati ko je Bahar. Tunć posećuje svoju majku i govori joj kako će se osvetiti Kozanima, a posebno Osmanu. Džunejt saznaje da Osman želi udati Feride za Selima, zbog čega u besu priznaje ocu da je zaljubljen u nju i da će je on oženiti.

18 Epizoda
Džunejt i Osman se svađaju zbog Feride. Handan je otkrila da je Kemal vara sa Bahar, pa mu u naletu besa uništava automobil. Džunejt pokušava objasniti ocu da je on kriv što su Feride i Džunejt morali kriti vezu. Osman je neumoljiv, ali shvata da je Džunejt zbog Feride spreman na sve, pa čak i odreći se vlastite porodice. Handan poziva Baharinu majku da radi za nju. Feride ipak odlučuje poći s Džunejtom bez obzira na sve. Osman kaže da će pristati na njihovo venčanje i traži oproštaj od Feride.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site