Oprosti mi od 175 do 180 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 175 do 180 epizode

By  | 

Oprosti mi od 175 do 180 epizode
175 i 176 epizoda

Bahar i Kemal su oprostili jedno drugom, rešili sve nesporazume i ponovo se tajno viđaju. Dan je očeva, a Osman Kozan je ljut jer su njegova deca na to potpuno zaboravila. U međuvremenu. Kemal i Džunejt pripremaju za oca iznenađenje. Žele ga odvesti na pecanje, što je on često činio dok su oni bili mali, međutim Yildiz je još uvek ljuta na oca i ne želi poći sa njima. Berat je pobesneo kada je u Baharinom novčaniku pronašao Kemalovu ljubavnu poruku… Kemal pronalazi Berata u pijanom stanju. Džunejt je u potrazi za Selimom, što zabrinjava Eylul i Tunča, pa oni odlučuju da ponovo udruže snage kako bi to sprečili. Kemal i Bahar nastavljaju sa tajnim viđanjem, a Berat odlazi kod Handan i moli je za pomoć. Eylul pokušava posvađati Yildiz i Osmana i tako za sebe izvući neku korist.

177 i 178 epizoda
Džunejt pronalazi skrivenu kameru koju je Oktay postavio kako bi kontrolisao Feride. Da bi zaštitio Feride, Džunejt donosi odluku da ona izađe iz stana. Ona odlučuje da se preseli kod Yildiz. Međutim, kada za to sazna Osman situacija će postati još gora. Džunejt, odlučan da opravda Feride, pronalazi Selimovu tetku I smišlja plan da Selima natera da dođe u Ankaru. Praveći iznenađenje za Bahar, Kemal je odvodi od kuće i zaista provode dan ispunjen ljubavlju, međutim opet ih Berat razdvaja. S druge strane, Sevgi i Nazire, pripremaju Bahar i Beratu veliko iznenađenje, a sve sa namerom da ih pomire… Bahar je prespavala u Sevginoj i Kaderinoj sobi, što zabrinjava Sevgi. Kemal i Bahar se i dalje viđaju. Hanadan pokušava pokazati Kemalu da više nije zaineteresovanaza to što on čini, ali ipak ne uspeva odoleti. Džunejt uspeva uhvatiti Selima, ali mu on ipak beži. Feride je kod Yildiz što izluđuje Zuhre. Sevgi i Nazire iznajmljuju kuću za Bahar i Berata, ali oni to odbijaju. Džunejt prijavljuje Selima policiji nadajući se da će ga tako uhvatiti i konačno saznati celu istinu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site