Oprosti mi od 187 do 190 epizode, Kraj prve sezone! - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 187 do 190 epizode, Kraj prve sezone!

By  | 

Oprosti mi od 187 do 190 epizode

187 i 188 epizoda

Uprkos molbama, Feride ne želi oprostiti Džunejtu. Handan je našla Baharinu mindjušu u vikendici i pokazuje je Beratu. Eylul unajmljuje plaćenog ubicu da ubije Osmana. Zbog Feridinog odbijanja, Džunejt se odlučuje na venčanje sa Eylul. Kemal i Bahar odlučuju pobeći zajedno. Kozanovi se pripremaju za venčanje Eylul i Džunejta, ali, Eylul je zapalila fitilj koji će pokvariti sve njihove planove. Eylul ne može da pronađe plaćenog ubicu, kojeg je unajmila da ubije Osmana. Obuzima je panika i šalje Osmanu preteću poruku. Ali plaćeni ubica je već na mestu gde će se održati venčanje. Pre nego što će sa Kemalom pobeći u Izmir, Bahar se oprašta sa svojom porodicom. Berat moli Bahar da mu oprosti.

Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site