Oprosti mi od 33 do 40 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 33 do 40 epizode

By  | 

Oprosti mi od 33 do 40 epizode

Nakon što je Kemal rekao svima da je raskinuo s Handan, Osman je u šoku. Dundari ljutito odlaze iz njihove kuće. Nakon žestoke svađe sa Osmanom, Kemal odlazi od kuće. Gđa Zuhre se zbog svega razboli i pada u postelju. Na putu kući, Džunejt pronalazi Feride, koja je doživela saobraćajnu nesreću i odvodi je u bolnicu. Saznavši za to, i Eylul odlazi u bolnicu i pokušava Džunejta uveriti da ne prilazi Feridi, podsećajući ga na neprijatnosti koje je doživeo zbog nje. Ali, shvata da ju Džunejt još uvek voli i da ona to ne može promeniti…

Feride je u bolnici i ne budi se iz kome. Džunejt je svo vreme pored nje. Uskoro mu se pridružuju Tunč i Eylul, koji ga nagovaraju da ju ostavi samu, s obzirom na sve neprijatnosti koje mu je priuštila. Međutim, Džunejt ostaje uz Feride. Nakon što je Kemal priznao pred svim ukućanima da je njegova veza s Handan gotova, Dundar povlači sve investicije. To veoma ljuti Osmana, koji nudi novac Bahar da ostavi Kemala na miru. Kad Kemal vidi šta je njegov otac učinio, suprotstavlja mu se i odriče se svoje porodice i prezimena. U međuvremenu, Kader shvata da je dečko prevario i nestao s novcem koji je zadužio na njeno ime. Sad nju proganjaju da vrati dug. Eylul odlučuje angažovati Selima za još jedan prljavi posao, te mu preti zatvorom ukoliko to odbije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Osman ne dozvoljava da iko iz porodice pomaže Mehmet Kemala. Eylul nagovara Selima da pred Džunejtom kaže da su on i Feride venčani. Handan dolazi u kuću Kozana i govori da nosi Kemalovo dete. Svi su šokirani. Bolnički računi pristižu u firmu, te Eylul otkriva Osmanu da je Džunejt pomogao Feridi i platio troškove lečenja. Kemal odlučuje i formalno zatražiti Baharinu ruku, a traži od Nazire da mu pomogne u tome. Kad je čuo da se Feride udala, Džunejt se opija i odlazi k Eylul koja ponovo iskorišćava tu situaciju…
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site