Oprosti mi od 46 do 51 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 46 do 51 epizode

By  | 

Oprosti mi od 46 do 51 epizode
46 i 47 epizoda

Osman napada Zuhre što je uzela novac bez njegovog znanja i dala ga za Ferideino lečenje. Eylul joj pomaže u toj situaciji. Berat i Kemal se svađaju zbog Bahar. Osman pronalazi Ferideino pismo namenjeno Džunejtu. Osman i Tunč dolaze kod Feride i Emine, a Feride se posvađa sa Osmanom. Bahar i Kemal su u potrazi za kućom u kojoj će živeti nakon venčanja. Handan pokušava nagovoriti Berta da bude na njenoj strani. Džunejt prosi Eylul.

48 i 49 epizoda

Džunejt i Eylul obavljaju pripreme za venčanje. Tunč pokušava pokvariti Eyluline planove, pa predlaže da dođe njena porodica. Feride uspeva pobeći od Emine. Handan i Berat tuguju, gledajući srećne Bahar i Kemala. U kući Kozanovih je veliko slavlje povodmo Džunejtove i Eyluline veridbe. Kemal je optužen da je ukrao novac od gazde i ostaje bez posla. Zamku su mu podmetnuli Handan i Berat. Emine i Rifat žele prodati Feride, ali ih Tunč spreči.

Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *