Oprosti mi od 6 do 9 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 6 do 9 epizode

By  | 

Oprosti mi od 6 do 9 epizode
6 Epizoda
Bahar i Kemal konačno se dogovaraju zajednički izlazak. Sevgi-Baharina majka, očajna je zbog činjenice da ne mogu živeti samo od Baharine plate i odluči da potražiti posao. U tome će joj pomoći komšinica Nazire, domaćica u kući Kozanovih, koja je saznala da će Osmanovoj kćerci Jildiz uskoro biti potrebna domaćica. Ejlul se seli u susedstvo Kozanovih. Berat, Baharin i Kemalov prijatelj, se oporavlja od povrede koju je zadobio braneci Bahar.

7 Epizoda
Eylul i Tunć su saznali za Selimove prljave poslove, ali i njegovu povezanost sa Feride, pa spremaju osvetu. Okriviće Feride da je noć provela sa Selimom, povrediti Džunejta i gurnuti ga u Eylulino naručje da tamo pronađe utehu. Handan izluđuje Kemala ljubomornim i histeričnim reakcijama i on sve više postaje svestan da je pogrešio i da vrieme želi provoditi sa Bahar. Dok Berat vešto krije osećaje koje gaji prema Bahar, ona majci priznaje da je zaljubljena u Kemala.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site