Oprosti mi od 78. do 83. epizode

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 78. do 83. epizode

By  | 

78 epizoda
Feride i Džunejt su otputovali u Bursu na sastanak. Džunejt se i dalje ponaša vrlo oštro prema Feride i prigovara joj zbog svega što je učinila. Eylul je u međuvremenu uspela doći do slika koje ponovo dovode Feride u težak položaj. Handan nagovara Osmana da promeni svoj stav prema Kemalu i Bahar, jer misli da je to jedini način da se Kemal vrati svojoj porodici i njoj.

79 i 80 epizoda

Džunejt ne prestaje optuživati Feride, a ona pokušava dokazati da je nedužna. Eylul je ponovo korak ispred Feride i pokazuje joj slike koje je pronašla kod Tunča. Na njima je Feride oskudno odevena u zagrljaju nepoznatog muškarca. Handan i Osman režiraju napad na Zuhre prilikom njene posete Sevgi. Bahar je spašava, na čemu joj je Osman veoma zahvalan. Sve je to plan kako bi razdvojili Kemala i Bahar. Nakon što joj je Eylul pretila, Feride se obraća Tunču, koji krije njene slike. Kada sazna za slike na kojima su Ateš i Eylul, Tunč se ljuti na Feride i Ateša jer mu ništa nisu rekli. U dogovoru sa Handan, Osman igra prljavu igru i pokušava da uspostavi dobre odnose sa Bahar, sve kako bi Kemala odvojio od nje. Eylul tera Feride da ostavi Džunejta i zauvek napusti grad.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site