Optužena - 14. i 15.- Halid shvata da je zaljubljen u Reem

Libanonske serije

Optužena – 14. i 15. epizoda – Halid shvata da je zaljubljen u Reem!

By  | 

Optužena – 14. i 15.- Halid shvata da je zaljubljen u Reem
14: Ešref zove Ishana i traži od njega da dođe sutra i da pronađe kućnu pomoćnicu koju će predstaviti kao Kamalovu rodicu i koja će pratiti Reem u koraku i obavještavati ih. Dolazi do Zekija i Ishana i pita da li su informisati da je Kamel oženio Reem. Oni negiraju. U toku je razgovor Reem i Halida.

Ona se žali kako svi koje voli umiru. Halid odlazi u hotel i ujutru će opet posjetiti Reem. Govori joj kako mu je Kamel tražio da brine o njoj. Reem odlazi u kuću koju joj je Kamel ostavio, da upozna profesoricu Suad. Sud je optuži da joj je ukrala sve, od bogatstva do Kamela. Reem je svjesna da je ona ne podnosi, neka uzme sve, samo neka joj pruži mir.
15: Reem tjera Suad iz kuće nakon svih uvreda. Nazove Suhu u informiše je da je u Kairu, pita je da dođe odmah, potrebno joj je da pričaju. Lyen zove profesora i veli da morju hitno razgovarati. On odgovori da će sutra, ali ona ga pita da bira, ili će sići ili će se ona gore popeti. Suha stiže kod Reem koja joj govori da sada treba da žive zajedno, no SUha ne pristaje. Ali mogu se držati zajedno. Halid nazove Reem i priznaje da je želio nazvati nekoliko puta, ali jednostavno ne zna šta bi joj rekao. Nedostaje mu, ona veli da i on njoj nedostaje. Suha ispituje Reem sa kim je pričala, Reem joj objašnjava da je on kao sin Kamelu. Layen opet pokušava dobiti ljubav profesora, ali on joj slama srce govoreći da je ne voli i da ne mogu biti zajedno nikada. Halid svjestan da je zaljubljen u Reem izbjegava kontakt sa njom. Reem se prisjeća trenutaka iz prošlosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site