Reem odlučuje da se osveti svima koji su je povrijedili

Libanonske serije

Optužena – 16. epizoda – Reem odlučuje da se osveti svima koji su je povrijedili!

By  | 

Reem odlučuje da se osveti svima koji su je povrijedili

16: Ešref govori Halidu kako je Kamel iz sažaljenja oženio Reem, ne iz ljubavi. Informiše ga da sutra putuje za Bejrut. Reem priznaje Suhi da ne može biti srežna, iako ima milione i vile, samo misli o životu siromašnih, usamljena je. Jedna prijateljica joj je umrla, druga je ostavila. Halid je zove, ali ona se ne javlja jer je ljuta. Halid odlazi kod nje u vilu i ispituje zašto se nije javila na telefon, a ona mu prebaci da se ni on neki dan nije njoj javio. On laže da je bio zauzet poslom, ali se zabrinuo kada se ona njemu nije javila. Doda da misli da je ona dobila bogatstvo i on joj više ne treba, ona priznaje da su je njegove riječi jako pogodile, da nju bogatstvo ne interesuje, ali od danas nikome, pa ni njemu neće dozvoliti da je povrijedi. Halid govori kako razmišlja o njoj stalno, i dan i noć. Lyen opet zove profesora, on je pita da to više ne radi, stvoriće mu probleme sa ženom. Ona plače. Reem zove Najibe i informiše je da je Kamel umro i da je naslijedila bogatstvo. Odlučna je da se osveti svima koji su je povrijedili. Halidova majka zove Reem i pita je da li joj je Lyn pričala o tome da li je zaljubljena, Reem informiše da je Lyn jako zaljubljena u profesora koji je oženjen. Reem zove Halida i zamoli ga da dođe, ima mnogo toga da mu kaže. On dolazi kod nje u vilu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site