Najibe je ubijena, a Ibrahim i Welid optuženi za njeno ubistvo

Libanonske serije

Optužena – 23. i 24. epizoda – Najibe je ubijena, a Ibrahim i Welid optuženi za njeno ubistvo!

By  | 

 

24: Zijad dolazi kod SUhe, ali je Hind u kući. Ibrahim saznaje da je Najibe ubijena i informiše Reem sav uplašen. Suha zove Reem i govori da ide na aerodrom i da dolazi da živi kod nje. Reem je srećna. Samer i Suad se sastaju i pričaju o Reem i Halidu. Samer je odlučan da ne ostavi na miru Reem i Halida. Reem zove Ešrefa i moli ga da ne ide, strah je ostati sama nakon što je Najibe ubijena. Ešred govori da će ići sutra. Policija dolazi i hapsi Ibrahima i Welida jer su osumnjičeni za Najibinu i Rešitovu smrt. Ibrahim pita sestru da prenese Reem da je mnogo voli. Suha dolazi kod Reem i Reem joj saopšti za Najibinu i Rešitovu smrt. Sestra informiše Reem da su Ibrahim i Welid uhapšeni, ona je pitas da se zaključa, ona (Reem) će sve riješiti. Potom kaže Suhi kako su Ibrahim i Welid nevini, a u zatvoru su, neka vide kako se ona osjećala, nisu joj vjerovali. Ešref dolazi kod Reem, Suha pita ko je on, Reem veli das je Halidov otac, posle će joj sve objasniti.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site