Optužena -25. i 26.- Lejla saznaje za Lyn i Madžeda

Libanonske serije

Optužena – 25. i 26. epizoda – Lejla saznaje za Lyn i Madžeda!

By  | 

Optužena -25. i 26.- Lejla saznaje za Lyn i Madžeda
25: Ešref informiše Halida da će doći sutra, pita za Samer, Halid veli da su se davno rastali. Ešref mu prebacuje što je zbog jedne Reem izgubio tako finu djevojku. No, Halid negira da je Reem kriva, ona nema veze sa tim. On i Samer se ne vole i zbog toga su se rastali. Welid i Ibrahim su u zatvoru i Welid se prisjeća srećnih dana sa Reem.

Rami i sestra dolazi kod Reem. Reem zove Halida i zove ga da dođe kod nje jer su njeni tu. Ešref je zove i pita da li joj treba nešto prije nego što ode, ona negira i poželi mu srećan put, laže kako će joj nedostajati. Lejkla odlazi kod oca i govori da mu Mensur nikada neće oprostiti. Kaže mu da ga mrzi i ode od njega.
26: Halid dolazi po Suhu i Reem da idu u diskoteku. Žena pita Madžda da li voli Lyn, nakon čega se posvađaju. Lejla se brine zbog Mensura, govori mu da je posjetila oca. On je pita da se ne brine za njega, želi otići u posjetu ocu u starački dom. Madžed govori ženi o svom odnosu sa Lyn. Ešref se sastaje sa Zekijem i Hind i pita da se isele iz kuće i odlu daleko. Traži da mu sve kažu o Reem. Halid, Suha i Reem uživaju u diskoteci. Reem vidi Suhu kako leži pijana, smije joj se, govori kako je puno voli pa je budi. Zove Ešrefa i govori kako sutra dolazi u Egipat i želi da se vidi sa njim. Lyn uporno posjećuje profesora Madžeda. Njegova žena dolazi kod Lejle i govori joj za Lyn. Lejla je šokirana. Halid dolazi kod Reem, Suha se stidi zbog ponašanja iz diskoteke. On se smije. Reem zvoni telefon, Halid gleda ko je zove i promijeni izraz lica.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *