Organizacija 12. epizoda!

Organizacija - Teşkilat

Organizacija 12. epizoda!

By  | 

Organizacija 12. epizoda!

Fadi,misleći da je preživeo zamku uprkos tome što je ubio Lejal,želi da nastavi svoj predizborni rad. Ipak,otrov u njegovom telu počne da deluje i on shvata da mu je život u opasnosti.

Misleći da su svoju misiju izvršili Fadijevim trovanjem, tim se priprema za povratak u državu. Ipak, to ne deluje kao jedini problem, jer ih ubryo i druga vest dočekuje. Pojavljuje se opasnost od dešifrovanja. Haki i Pınar novim planom preduzimaju mere za uklanjanje opasnosti.

Džeren nastavlja da radi na dešifrovanju tima,dolazeći do Jagmur.Ona odluči da iskoristi devojčicu Jagmur za razotkrivanje Zehre. Pregledavajući zapise razgovora između Amira i Fadija,Uzay pronalazi važne podatke.Planira se veliki napad na Tursku.

Fadi ima svog udela u planu napada i jedina osoba koja može zaustaviti ovaj napad je jedino Fadi. Ovaj razvoj događaja čini i samu pomisao na Fadijevu smrt velikim problemom.Fadi je ipak, u nevolji i nalazi se u strogo tajnoj zgradi. Tim je osmislio neverovatan plan za ulazak u zgradu.
Sve epizode serije Organizacija

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site