Organizacija – 67. epizoda

Organizacija - Teşkilat

Organizacija – 67. epizoda

By  | 


Organizacija – 67. epizoda

Nakon uspešne operacije, tim doživljava još jedan, mnogo teži udarac – Zehra je kidnapovana. Omer ludi, svestan da će Zehra biti izložena torturi od strane neprijatelja. On polako, ali sigurno, pokazuje svoja osećanja prema njoj. Zehra proživljava užas, ali ne posustaje u rukama otmičara. Ona izjavi da od informacija koje žele zavisi budućnost njene zemlje, tako da ni po koju cenu neće dobiti ono što žele. Omer ima samo jednu šansu da je spase, kune se da je neće ostaviti samu i da će je spasiti na vreme. Efkar saznaje da mu je neprijatelj iz prošlosti na vratima, što uzrokuje da Sacidine rane krvare još više. On je pomahnitalo traži. Tim, kom vreme ističe, kreće u rizične operacije da spasi Zehru. Omeru je postavljena zamka zbog čega dolazi do sukoba vatrenim oružjem. Iako nad Zehrom celo vreme vrše teror, nju jačaju Omerove reči. Rat između Hartleya i Efkara bukti. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site